Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Informacja o cookie

Informacja o cookie

Informacja o plikach cookies

1. Ecolevel Sp. z o.o. korzysta z plików cookies.

2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki
tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Klienta i przeznaczone są
do korzystania ze stron internetowych Ecolevel Sp. z o.o. . Cookies zazwyczaj zawierają nazwę
strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu
końcowym oraz unikalny numer.

3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Klienta pliki cookies oraz
uzyskującym do nich dostęp jest operator Ecolevel Sp. z o.o. .

4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
a. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci Ecolevel Sp. z o.o.
korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury
i zawartości;
b. utrzymania sesji Klienta (po zalogowaniu), dzięki której Klient nie musi na każdej
podstronie Ecolevel Sp. z o.o. ponownie wpisywać loginu i hasła;
c. określania profilu Klienta w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów
w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

5. W ramach Ecolevel Sp. z o.o. stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:
„sesyjne" (session cookies) oraz „stałe" (persistent cookies). Cookies „sesyjne" są
plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Klienta
do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia
oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe" pliki cookies przechowywane są
w urządzeniu końcowym Klienta przez czas określony w parametrach plików cookies
lub do czasu ich usunięcia przez Klienta.

6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa)
zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu
końcowym Klienta. Klienci mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie.
Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także
automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat
zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności
dostępne na stronach internetowych Ecolevel Sp. z o.o. .

8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Klienta i wykorzystywane
mogą być również przez współpracujących z Ecolevel Sp. z o.o. reklamodawców oraz
partnerów.

9. Pliki cookies mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć
Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki Klient korzysta
z Ecolevel Sp. z o.o. . W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji Klienta lub
czasie pozostawania na danej stronie.

10. W zakresie informacji o preferencjach Klienta gromadzonych przez sieć
reklamową Google Klient może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików
cookies przy pomocy narzędzia:
https://www.google.com/ads/preferences/


 


Przejdź do strony głównej
Newsletter

Prześlij swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w rozumieniu rozporządzenia RODO o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne w celach marketingowych przez Ecolevel Sp. z o.o. , NIP: 5222939861 i oświadczam, iż podanie przeze mnie danych osobowych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałam(em) poinformowana(y) o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia, jak również prawie do wycofania zgody w każdym czasie.
Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Ecolevel Sp. z o.o. , NIP: 5222939861. Oświadczam, że zostałam(em) poinformowana(y) o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawiania oraz żądania usunięcia, jak również prawa do wycofania zgody w każdym czasie.
 

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl